Pep Berga: “Ens agradaria governar en minoria”

Pep Berga assegura que la seva prioritat és governar amb minoria. El cap de llista de Junts per Catalunya a Olot diu a aquesta emissora que si mantenen els 9 regidors, es veu en cor de governar en solitari. Berga també ha explicat que el seu projecte vol seguir un camí diferent de l’últim mandat. En referència al Nucli Antic, el candidat juntista diu que cal prioritzar la rehabilitació d’edificis.

Pep Berga als estudis de Ràdio Olot (Pau Masó)


Pep Berga ha tancat campanya electoral a Ràdio Olot. El candidat de Junts per Catalunya ha estat l’últim cap de llista en la sèrie d’entrevistes d’aquesta emissora. En referència als pactes, Berga ha deixat clar que, la seva intenció és governar en solitari.

 

Berga ha deixat clar que, si es mantenen els 9 regidors, es veu amb cor de governar en minoria. A més, el candidat de Junts per Catalunya també ha remarcat que el seu projecte vol agafar un altre camí respecte a l’últim mandat.

 

Durant l’entrevista a Ràdio Olot, Berga s’ha compromès a canviar els usos de la plaça de Braus i adequar-la per a activitats culturals. També ha assegurat que el primer que cal fer al Nucli Antic és incentivar els privats perquè rehabilitin les finques més deteriorades.

 

RECUPERA L’ENTREVISTA SENCERA

Respon