Pep Berga: “Farem complir l'ús de la mascareta des de la nostra Policia Municipal”

Olot treballarà per evitar relaxament en l’ús de la mascareta. La Policia Municipal aixecarà expedients sancionadors a tots aquells que no compleixin amb l’obligatorietat de portar-la. Des de l’Ajuntament asseguren que volen evitar que el cas de Lleida “s’estengui a altres comarques” i recorden que és la Generalitat o l’Estat els que decideixen si cal multar o no.

L’ús de la mascareta és obligatori a tot Catalunya des d’aquest dijous (Pau Masó)

Aquest dijous va entrar en vigor l’obligació de portar mascareta encara que hi hagi distància física. L’Ajuntament avisa que treballaran per fer complir la mesura a través de la Policia Local. L’objectiu és vetllar “per la salut de tothom” i conscienciar que el virus “no ha desaparegut”. L’alcalde d’Olot és Pep Berga.

 

L’Ajuntament d’Olot recorda que des de l’inici del confinament, la Policia Municipal s’encarrega de posar l’expedient sancionador i és la Generalitat o l’Estat els que decideixen si acabar posant multa o no.

 

Des del mes de març, la Policia Local d’Olot ha tramitat uns 600 expedients per saltar-se el confinament o algunes de les mesures de seguretat i higiene. El consistori demana seguir complint totes aquelles indicacions per evitar un augment de casos.

Respon