Pep Berga obté el suport unànime del PDeCAT a Olot i serà el cap de llista

L’actual primer tinent d’alcalde diu que la seva candidatura se centrarà, sobretot, en l’educació i l’ocupació. Aquests seran els dos grans eixos del seu projecte per aconseguir mantenir l’alcaldia que deixarà Mia Corominas. 

Imatge de l’assemblea local d’aquest dilluns (Pau Masó)


Dels 31 votants que finalment han participat en les primàries del Partit Demòcrata a Olot, 31 han votat a favor de l’únic candidat que s’hi ha presentat. Pep Berga ja sabia que seria escollit, però estava per veure si obtenia tot el suport de la formació. Ha estat així i Berga ha agraït la unanimitat dels vots. També ha explicat quins seran els puntals de la seva candidatura.

 

És la primera vegada que Berga es presenta com alcalde en unes eleccions. Diu que els anys de treball i el seu compromís amb la ciutat fan que el repte sigui il·lusionant.

 

A l’acte d’aquest dilluns també hi va assistir el president local, Estanis Vayreda, i la coordinadora general, Marta Pascal. Amb Berga ja es coneixen quatre caps de llista a Olot per a les eleccions municipals del maig de l’any que ve. Anna Barnadas per Esquerra, Josep Guix pel PSC i Ignasi Mulleras per Plataforma per Catalunya són els altres candidats que ja s’han fet públic. Falta per conèixer els alcaldables de la CUP i Olot en Comú.

Respon