Pep Berga sobre el confinament: “A Olot ho hem fet molt bé”

L’alcalde d’Olot assegura que “són pocs” els que no compleixen la normativa del confinament. El Triai, la Moixina, el carril bici o Sant Francesc són alguns dels espais de la ciutat que més s’han utilitzat aquests dies per sortir a fer esport i passejar. Fins ara s’han posat més de 460 multes, 55 de les quals durant l’últim cap de setmana.

Olot pràcticament buida durant el confinament (Pau Masó)

Tres dies després del retorn a l’activitat física i a l’aire lliure, l’alcalde de la ciutat fa una valoració positiva del comportament dels olotins. Tot i les imatges d’afluència que es van poder veure el passat cap de setmana a espais naturals d’Olot, Pep Berga creu que els ciutadans ho estan fent “molt bé”.

 

El Triai, la Moixina, Sant Francesc, el carril bici o la muntanya pelada han estat alguns dels espais més utilitzats aquests primers dies per a l’activitat esportiva a l’aire lliure. Els múltiples espais naturals de la ciutat permeten que els ciutadans tinguin múltiples opcions a l’hora de sortir a passejar o córrer. Berga diu que els casos que no han complert la normativa del confinament han estat pocs.

 

Fins ara s’han obert 467 expedients a ciutadans que han trencat el confinament. Setze dels quals han estat a establiments. Durant el cap de setmana passat, la Policia Municipal d’Olot en va posar 55 en tres dies. Des del cos asseguren que no són majoritàriament per l’activitat esportives, sinó per desplaçaments injustificats amb cotxe o per anar a casa d’amics i familiars sense motius.

Respon