Pep Berga: “Tindrem Festes del Tura”

Així de convençut s’ha mostrat l’alcalde de la ciutat als micròfons de Ràdio Olot sobre les Festes del Tura d’aquest any. L’Ajuntament treballa, a hores d’ara, amb un escenari optimista on es contemplen, fins i tot, els concerts. El consistori manté tota la programació musical prevista i ja pensa en una data per presentar el cartell. Pep Berga admet que segurament algun acte no es podrà fer, però es mostra convençut que aquest 2020, tot i la pandèmia, hi haurà Festes del Tura.

Les Festes del Tura s’hauran d’adaptar als protocols de seguretat i higiene (David Planella)

L’evolució positiva de la pandèmia ha portat a esvair alguns dubtes entre la Comissió de Festes i l’Ajuntament. L’alcalde d’Olot es mostra més convençut que mai i afirma ara que les Festes del Tura es faran.

 

De fet, la Comissió de Festes i l’Ajuntament ja pensen en una data pròxima per presentar el cartell de la festa major d’enguany. Es manté, de moment, tota la programació musical prevista. El consistori firmarà els contractes amb els grups passat Sant Joan. Berga explica que la Generalitat podria fer-se càrrec del cost en cas d’haver de suspendre les actuacions.

 

No hi seran tots els actes

A part dels concerts, les Festes del Tura contemplen molts altres actes que, segons l’alcalde de la ciutat, no estan 100% garantits.

 

Queden encara tres mesos per les Festes del Tura d’Olot, però l’evolució de la pandèmia ha fet mullar a l’alcalde de la ciutat i mostrar més optimisme ara que fa uns mesos. Sigui com sigui, Berga remarca que, si les Festes del Tura s’acaben fent, caldrà que siguin adaptades a la situació i amb una responsabilitat molt important dels olotins i olotines.

Respon