La periodista Bàrbara Julbe presenta a Olot la seva primera novel·la

La mort d’un fill durant el procés de gestació. Aquest és el fil conductor de la novel·la ‘On em portin els ametllers’, escrita per la periodista Bàrbara Julbe i que es presentarà demà dimecres a les set de la tarda a Can Trincheria. 

La portada del llibre. (Editorial Gregal)

‘On em portin els ametllers’ és la primera novel·la de Bàrbara Julbe. La periodista, que va viure en primera persona la mort d’un fill durant l’embaràs, explica a Ràdio Olot que va trobar en la literatura una manera d’enfortir-se i trencar amb el tabú.

Per a Julbe, la figura de la Ivet, la protagonista de la història, va traçar un camí que l’ajudava a superar els sentiments que aquesta experiència li provocava. L’autora comenta que enfortia les seves emocions durant el procés de redacció de la novel·la.

L’acció de l’obra té lloc en localitzacions on Bàrbara Julbe se sent molt arrelada com són Mallorca, Banyoles o Girona. Justament a Mallorca, Bàrbara Julbe va trobar la pausa i la tranquil·litat que necessitava per inspirar-se i escriure part la novel·la.

Amb ‘On em portin els ametllers’, Bàrbara Julbe va ser l’autora revelació d’aquest Sant Jordi passat. El llibre es presentarà a Olot demà dimecres a les set de la tarda a Can Trincheria.

Respon