En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Perquè hi ha tant poques dones al món de l'alta gastronomia?

N'hem parlat a la 'Setmana per la Igualtat' amb la xef de Les Cols Fina Puigdevall
| 11 de març de 2016
Perquè hi ha tant poques dones al món de l'alta gastronomia?

L’entrada a Les Cols no és per la zona principal de la masoveria... per por a que el projecte de Fina Puigdevall no funcionés. La cuinera, una de les poques dones a l’alta gastronomia ha passat per La Tertúlia de Ràdio Olot en motiu de la setmana per la igualtat.

Monica Font, Fina Puigdevall i Miquel fluvia (Jordi Altesa)

El que era un somni, donar una utilitat a la masoveria d’allà on va néixer és ara el restaurant més celebrat de la Garrotxa amb dues estrelles Michelin. És el que ha aconseguit Fina Puigdevall que s’ha posat el restaurant a l’esquena malgrat els dubtes inicials que ha recordat a La Tertúlia.

El projecte del restaurant ha anat creixent fins a incorporar noves propostes gràcies a l’equip que assegura que té al darrere. Una filla de Puigdevall estudia cuina però la xef encara no sap si tindrà el relleu assegurat.

Pel què fa al fet de que hi hagi més homes que dones a l’alta cuina ho ha explicat pels horaris que hi ha al sector: anar a dormir a la una de la matinada, dinars que s’acaben a dos quarts de sis i a vegades s’encadenen amb els sopars i hipoteca tots els caps de setmana i festius.


Recupera 'La Tertúlia' sobre dona i emprendre


 

Comparteix a: 

També et pot interessar

Primer habitatge cooperatiu de la Garrotxa

És el Turrós, a Argelaguer, i ja hi viuen nou persones adultes i un nadó

Setmana de donació de sang a Olot

Des d’aquest dilluns fins diumenge a la tarda, el Banc de Sang i Teixits organitza una campanya de donació especialment necessària

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum