Picasso, Dalí i Miró s’exposen a Olot

Juntament amb altres artistes poc coneguts expliquen el realisme català amb una exposició de gran valor.  La mostra s’ha inaugurat aquest cap de setmana i posa l’ull en el període d’entreguerres. En total compta amb 80 obres, a més de cartes i documents.

Un dels quadres que s’exposa a la mostra olotina 


Han estat necessaris quatre anys de treball, recerca i documentació perquè l’exposició surti a la llum. Sota el nom de ‘Realisme(s) a Catalunya’, la mostra recull obres d’artistes de renom com Miró o Dalí, i d’altres d’autors menys coneguts però que els seus treballs tenen molta rellevància per explicar el període d’entreguerres a través de l’art. La comissària de la mostra és Mariona Seguranyes.

 

‘Realisme(s) a Catalunya’ es divideix en 4 àmbits que formen un recorregut cronològic. En aquest itinerari, s’observa el canvi en la manera de treballar dels artistes i en la temàtica. Seguranyes explica que la mostra també vol servir com a espai de reflexió.

 

L’exposició ja es pot visitar a la sala Oberta de l’Hospici fins al 31 de maig. En total, s’hi poden veure una vuitantena d’obres, entre les quals també es reivindica la vàlua d’artistes poc coneguts com Feliu Elias, Ángeles Santos o Josep de Togores.

One Response to “Picasso, Dalí i Miró s’exposen a Olot”

  1. Paco García Granados

    Poneis artistas de renombre como Miró y Dali y Picasso no es un segundón porque no es catalán es un emigrante Malagueño como yo que estuvo muchos años viviendo en Cataluña más años he vivido yo pero no nos consideráis del país pais entre comillas porque no somos separratas el era republicano como yo español no republicano catalán

    Respon

Respon