Plaça nova

Sant Joan les Fonts ja ha començat a renovar la seva Plaça Major. L’actuació, amb un pressupost de 360.000€, s’ha previst que es faci amb 4 fases per crear el mínim enrenou possible. D’aquesta manera se soluciona un tema que fa 15 anys que va quedar pendent.

Imatge de les actuacions a aquest espai emblemàtic

JORDI ALTESA | Fa una quinzena d’anys es van fer actuacions d’urbanització al centre de Sant Joan les Fonts i arribar fins a la Plaça Major va quedar pendent. Ara es traurà l’actual paviment, es passaran els serveis i es tornarà a cobrir. No ha estat fins ara que s’ha decidit fer-hi front i després de marcar un canvi de prioritats en el destí d’una subvenció de la Generalitat. En declaracions a Ràdio Olot, l’alcalde de Sant Joan, Joan Espona, ha explicat que actuar a la Plaça era una de les demandes que més els havien fet arribar els ciutadans.

Dels 360.000€ que costa urbanitzar la Plaça Major, 200.000€ venen del Pla Únic d’Obres i Serveis. Aquests diners però estaven previstos per la construcció d’un pont sobre el Fluvià. Espona ha argumentat que la situació ha canviat i han decidit actuar definitivament a la Plaça.

El consistori ha informat que la Plaça Major estarà en obres en 4 fases diferents per tal de perjudicar al mínim la circulació i el dia a dia dels comerços. Amb l’actual canvi es perdran places d’aparcament que es volen compensar amb una nova zona d’aparcament al costat de l’edifici del consistori.

Respon