Les Planes, Sant Joan i Sant Ferriol estrenen la campanya del Gran Recapte

Des d’avui mateix ja es poden fer donatius a diferents punts de la comarca pel Centre de Distribució d’Aliments. Les administracions fan una crida a la participació per ajudar a les més de 2.000 persones que es beneficien d’aquest espai per tenir productes de primera necessitat.

gran-recapte-2016-jordi-altesa

Enguany en el Gran Recapte fan falta bolquers de les talles 4 i 5, cafè soluble, llaunes de sardines, detergent, llet, farina, tomàquet triturat, llegums cuits, gel de dutxa, cacau, llaunes de tonyina, lleixiu, sucre, sal i oli. Les xifres d’usuaris del Centre de Distribució d’Aliments es mantenen estancades entorn a les 600 famílies des de fa temps.

90 punts de recollida

Hi haurà 90 punts de recollida a la Garrotxa a partir d’avui i fins el 18 de desembre, en funció del que hagin decidit els propis consistoris de cada poble. El gran dia tornarà a ser el del Gran Recapte el dissabte de la setmana que ve. Fan falta encara voluntaris per a fer-ho possible, sobretot persones que tinguin una furgoneta de repartiment per transportar els aliments al Centre de Distribució d’Aliments segons ha explicat el regidor de serveis socials d’Olot, Pep Berga.

Dia 19, dia D

Durant el Gran Recapte es farà recollida a 17 grans establiments. Des d’avui però poden fer donatius a Les Planes i Sant Joan. A les Planes al propi ajuntament, a la llar d’infants, a l’escola i al bar de la llar. A Sant Joan poden fer-ho a la llar d’infants, l’escola i al casal de la gent gran de Sant Joan i la Canya. I a partir de demà també a Sant Ferriol a l’ajuntament i al Santuari de Santa Maria del Collell.

Respon