Poca recompensa per a un gran Olot (0-0)

Els de Raúl Garrido superen l'Hércules en tots els aspectes menys en el golejador a la primera part
| 4 de novembre de 2018

Els de Raúl Garrido superen l'Hércules en tots els aspectes menys en el golejador a la primera part. A la represa, el líder fa un pas endavant i apareix el millor Ginard per mantenir la porteria a zero. L'empat situa l'Olot en un grup de cinc equips que tenen 13 punts i són a dos del descens.

Pedro controla la pilota davant de Carlos, que ha tornat a l'Estadi (Andrea Bolcato/UEO)

Si jugues contra el líder i haver empatat et sembla poc, senyal que has fet un gran partit. És el que li ha passat a l'Olot contra l'Hércules. Els olotins han traslladat aquell "que vinguin" de Lluís Aspar a la gespa i no només han tutejat el líder de la classificació, sinó que l'han arribat a superar en una gran primera meitat. Els alacantins amb prou feines s'han acostat a la porteria de Ginard i els locals, molt intensos, sense complexos i amb les idees clares, han atacat molt més. De fet, en els primers compassos del partit, Pedro, un dels millors, ja ha estavellat una pilota al pal. El tècnic, Raúl Garrido, només podia elogiar el joc dels seus jugadors.

Xavi Ginard, amb tres grans intervencions, ha estat l'heroi de la segona meitat, quan l'Hércules s'ha estirat més i ha disposat d'oportunitats clares per marcar el primer. Als últims minuts, el porter mallorquí ha arribat a desviar un un contra un, però a l'altra porteria, la de Falcón, Nierga també ha pogut fer el gol de la victòria. Al final, 0-0.

L'Olot ha demostrat que pot competir contra qualsevol, però per quarta setmana consecutiva no ha marcat. Garrido reitera que no li preocupa la falta de gol.

Amb l'empat a zero, l'Olot queda a mitja taula. Això sí, empatat a tretze punts amb quatre conjunts més: l'Alcoià, el Cornellà, el Conquense i l'Ontinyent. Tots aquests equips són a dos punts de la zona de descens i a cinc del play-off. Per la seva banda, l'Hércules ha acabat donant per bo un punt que ara el deixa colíder, empatat a la primera posició amb el Vila-real B. Precisament, el filial groguet serà el proper rival dels olotins: dissabte que ve, a les sis.

Homenatge al CPA Olot

Abans del partit, l'Olot ha homenatjat el primer equip del CPA Olot pel dotzè or mundial aconseguit fa tres setmanes a Mouilleron-le-Captif.