La preestrena de la nova gira de Pedro Guerra, a les Planes d'Hostoles

El cantautor canari traurà al setembre una versió actualitzada del disc Golosinas, el primer que va publicar fa 23 anys, i dissabte al Planestiueja’t ja es podrà escoltar com sonen les cançons actualitzades. El concert de Pedro Guerra es farà a la Torre dels Til·lers.


Aquest dissabte, a les 10 de la nit i a la Torre dels Til·lers, el Planestieuja’t viurà un dels concerts més especials. Sobretot, perquè serà una primícia. Pedro Guerra hi presentarà en exclusiva un disc que ni tan sols ha sortit encara al mercat. És el #Golosinas2018, la nova versió del primer dels vint àlbums que el cantautor ha tret al llarg de la seva carrera. El disc es publicarà al setembre i la gira arrencarà al novembre, però a les Planes ja hi farà la preestrena. Ho confirma ell mateix en una entrevista a Ràdio Olot.

El nou Golosinas de Pedro Guerra serà una remasterització del disc original, amb el so millorat i actualitzat, i també inclourà alguns bonus track que el cantautor vol mantenir en secret. Amb Golosinas, el 1995, va començar la carrera de Guerra. Va ser un disc gravat en directe al mític Libertad 8 de Madrid.

El Pot Petit

El concert de Pedro Guerra serà el quart del Planestiueja’t 2018, i no serà l’únic d’aquest cap de setmana. Per als més petits, diumenge hi haurà l’actuació d’El Pot Petit. S’havia d’haver fet fa un mes, però es va ajornar per culpa de la pluja. El Pot Petit actuarà a les 11 del matí a la Torre dels Til·lers en un ‘family fest’ que començarà a les 10.

Respon