Es preveu una ocupació del 80% a la Garrotxa durant el pont del 12 d’octubre

Són quatre dies de festa que donaran el tret de sortida a la temporada de tardor a la comarca. Des de Turisme Garrotxa asseguren que els indicadors són molts semblants als de l’any passat i que la previsió es podria veure superada gràcies al bon temps.


La previsió pel pont que comença demà es pot convertir en una ocupació real del 90%. S’espera un cap de setmana amb bon temps i això apunta que la previsió turística pot veure’s superada. Des de Turisme Garrotxa, el seu president Eduard Llorà, valora positivament la dada: “És una ocupació molt bona. Totes les previsions per aquesta tardor són molt positives”.

Segons Llorà, durant aquest pont d’octubre, tots els sectors (cases de colònies, allotjaments rurals, hotels, càmpings i apartaments) s’ompliran de forma homogènia. Amb el pròxims quatre dies de festa, la Garrotxa dona el tret de sortida a la temporada de tardor. Ho farà amb la Fira de Sant lluc que omplirà els carrers d’Olot d’activitats durant dissabte i diumenge. Es tracta del primer dels certàmens de tardor que se celebraran els propers mesos. Lluèrnia, Orígens o el Festival Veus són altres esdeveniments de temporada que van agafats de la mà amb el sector turístic.

Respon