Primer cap de setmana sense confinament amb moviment, però sense aglomeracions a la Garrotxa

Des dels diferents sectors de l’hostaleria, el turisme i el comerç s’ha constatat un augment dels clients que ha permès recuperar activitat amb “tranquil·litat”. L’ocupació turística a la Garrotxa ha voltat al 55% aquest cap de setmana i la previsió per Setmana Santa és que superi el 70%. 

Foto: Turisme Garrotxa


Els sectors econòmics de la Garrotxa fan un balanç positiu del primer cap de setmana sense el confinament comarcal. La Garrotxa s’ha tornat a obrir igual que la resta de comarques del país, i ho ha fet amb “tranquil·litat”. Així ho assegura el regidor de Promoció Econòmica d’Olot. Estanis Vayreda diu que aquest ha estat un cap de setmana amb més activitat que altres i que ha servit per “agafar rodatge” .

 

L’ocupació turística del cap de setmana a la Garrotxa ha estat del 55%. El sector amb més reserves han estat els càmpings amb un 65% d’ocupació, seguit del turisme rural i les cases de colònies amb un 55% i els hotels i apartaments amb un 45%. L’augment de reserves no s’ha traslladat en aglomeracions i els espais naturals de la comarca no s’han vist sobrepassats. Als aparcaments de la Zona Volcànica s’ha arribat al 90% sense incidències.

Setmana Santa a la vista

Amb aquest bon balanç, els sectors econòmics garrotxins ja miren cap a la Setmana Santa, on hi ha bones perspectives.

 

Segons Turisme Garrotxa, la previsió turística que hi ha, a hores d’ara, per Setmana Santa és del 70%, però podria créixer a mesura que ens acostem a la setmana que ve.

Respon