Primeres dues morts per coronavirus a la Garrotxa

Segons ha pogut saber Ràdio Olot, dos homes, de 72 i 73 anys, han mort aquesta matinada a l’Hospital d’Olot a causa del Covid-19. Aquest dissabte també s’han detectat sis casos nous de coronavirus a la comarca. En total a casa nostra ja hi ha 23 persones contagiades. 


Primeres dues víctimes mortals per culpa del coronavirus a la Garrotxa. Dos homes, de 72 i 73 anys, han perdut la vida aquesta matinada a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Un ja hi estava ingressat, però l’altre havia arribat a urgències poca estona abans. A aquesta segona persona mai se li va fer el test, però complia tots els símptomes. Per aquest motiu, l’Hospital d’Olot, de moment, no l’ha comptabilitzat.

Les dues persones mortes aquest dissabte eren d’edat avançada i tenien patologies prèvies.

23 positius confirmats a la Garrotxa

Segons l’última actualització, aquest dissabte s’han detectat sis casos nous a la comarca. En total ja hi ha 23 persones contagiades, 15 de les quals són sanitaris. L’alt nombre de professionals contagiats es deu al fet que són un dels únics col·lectius a qui es fa la prova de la covid-19.

A part de la quinzena de sanitaris contagiats, a la Garrotxa també hi ha sis persones ingressades i dues persones al domicili. Les autoritats sanitàries asseguren que podrien haver-hi casos positius no detectats a casa, ja que no es fa a prova a aquells casos lleus que passaran els símptomes confinats.

 

Respon