Propostes alternatives per Sant Jordi a La Carpeta

El dia de Sant Jordi és el dia del llibre però avui a La Carpeta parlem d’altres propostes culturals. Per a aquells que prefereixin quedar-se a casa o no els hi agradi llegir, La Carpeta els hi planteja tres opcions de música, cinema i videojocs que podran consumir sense sortir de casa.

callofduty

Si el que prefereixen és quedar-se a casa el dia de Sant Jordi poden veure la trilogia d’’El Hobbit’, que aquest dimarts ha sortit a la venda en DVD i Blu-Ray. La trilogia és la preqüela d’’ El Señor de los Anillos’ i totes dues són obres de J.R.R.Tolkien. En aquest cas, la trilogia parla de la història del hobbit Bilbo Bolsón i el viatge que emprèn per arribar a trobar el drac Smaug, qui amaga el tresor dels nans. Per a aquells fans incondicionals d’’El Señor de los Anillos’ la crítica considera que ‘El Hobbit’ és més del mateix, però que tot i no ser innovadora, és entretinguda i s’ha de veure.

Pels més amants de l’acció, aquesta setmana surt a la venda la Gold Edition del famós videojoc Call of Duty. Es tracta en concret d’una versió del videojoc ‘Advanced Warfare’ que inclou el joc original, l’expansió Havoc, un mapa addicional i armes exclusives, tot en un mateix paquet. Call of duty és una sèrie de videojocs de caràcter bèl·lic que inicialment estaven ambientats en la Segona Guerra Mundial, però que ha anat canviant i actualment se centra en ambients contemporanis i ficticis, i en un futur tecnològic. Aquesta edició d’or està disponible per a la Xbox One i per a PlayStation 4.

I pels que prefereixen la música arriba el nou disc de Maná. La banda mexicana presenta el seu novè àlbum , que han titulat ‘Cama incendiada’. Maná és un dels grups de rock més populars a nivell mundial, i en aquest últim disc han comptat amb la col·laboració de Shakira, per interpretar el primer single ‘Mi verdad’. El grup celebra aquest 2015 els 30 anys de formació de la banda i al llarg de la seva trajectòria ha rebut una gran quantitat de premis, entre els que destaquen 4 Grammy.

Amb aquesta proposta musical s’acaben les recomanacions culturals d’aquest Sant Jordi. Ja ho saben, encara que no els hi agradi llegir, no hi ha motiu per no gaudir d’un Sant Jordi ple de cultura. La Carpeta torna la setmana que ve amb més propostes!

Respon