Propostes amb D.O. Garrotxa per regalar aquest Sant Jordi

Arriba Sant Jordi, i amb aquest dia, els llibres i les roses. Si encara no han tingut temps de comprar cap llibre i volen apostar per autors garrotxins, aquí els hi deixem una proposta amb les últimes novetats d’autors de la nostra comarca.  

 libro-nov11

Demà, a places i carrers d’arreu del país s’instal·laran parades de llibres i roses per commemorar la diada de Catalunya. Olot no en serà una excepció; i el Firal s’omplirà de roses i llibres de tots els gèneres i per a tots els gustos.

Avui, coneixerem els llibres d’autors de la Garrotxa. Un assortiment de llibres que destaca la qualitat de la literatura garrotxina.

La primera proposta, el ja reconegut escriptor i periodista Martí Gironell, presenta la novel·la Strappo; disponible en català i castellà i de l’editorial Ediciones B. La llibretera Irene Bonet ens en fa cinc cèntims.

Pels aficionats a l’esport, Albert Grabulosa ha tret una Guía de alimentación para runners, també de l’editorial Ediciones B. Un manual per seguir una pauta a l’hora d’alimentar-se. El propi autor ens explica què vol aconseguir amb aquesta guia.

I seguint la línia dels llibres per a esportistes, La Garrotxa: 825 Km en BTT, dels garrotxins Joan Bassols i Pere Masó. Una guia pràctica per conèixer rutes de primera mà per fer en bicicleta.

Aquest any, hi ha hagut un auge en la literatura eròtica amb la novel·la eròtica 50 ombres de Grey; i l’autora garrotxina Sílvia Vilacoba també ha seguit apostant per aquest gènere. Vilacoba ha explicat a Ràdio Olot on passa Sempre junts i qui en són els seus protagonistes.

Plagues i volcans, una novel·la de Miquel Casas que transcórrer als carrers d’Olot i adopta personatges, bars i restaurants locals i reals. Irene Bonet ens explica com és la tornada de “l’enterrador perspicaç”.

Altres llibres d’autors garrotxins que podran regalar demà per Sant Jordi són + Valents, del periodista olotí Joan Manel Robles; que repassa les històries de 17 joves garrotxins. També el darrer llibre de Manel Fortis A Can Pistraus. I també podrem trobar el llibre que repassa els 700 anys de la Fira de Sant Lluc d’Olot, escrita pel periodista Jordi Casas.

One Response to “Propostes amb D.O. Garrotxa per regalar aquest Sant Jordi”

  1. manel fortis

    gràcies per l’oblit (un altre cop). Manel Fortis, olotí, tres llibres publicats.

    Respon

Respon