Protecció Civil d’Olot felicitarà els infants durant el confinament

Es tracta d’una campanya que han engegat els seus voluntaris per fer més amena la quarantena. Ho faran per encàrrec: consistirà a engegar les sirenes del cotxe patrulla i cantar el ‘Per Molts Anys’. Durant aquests dies, les tasques que ha fet Protecció Civil en diversos àmbits ha fet que el cos rebi reconeixements entre la població.

Els voluntaris de Protecció Civil d’Olot alegren un dels dies més especials pels infants

Tot i el confinament, un aniversari mereix una bona celebració. Per aquest motiu, els voluntaris de Protecció Civil d’Olot han tirat endavant una campanya per felicitar els infants menors de 13 anys. Aquesta setmana els voluntaris ja han començat a cantar el ‘Per Molts Anys’ a diversos barris de la ciutat. Una de les voluntàries de Protecció Civil d’Olot és la Dolors Xifra. Ha explicat al ‘5 Minuts Més’ de Ràdio Olot quina és la reacció dels nens.

 

Aquesta, però, no és l’única tasca que fa Protecció Civil durant el confinament. El cos també s’encarrega de vigilar el compliment de l’estat d’alarma en diversos punts de la ciutat o del repartiment de les targetes menjador. També van precintar els parcs infantils amb l’esclat de la crisi del coronavirus. Tot i tractar-se de moments complicats, Xifra assegura que els voluntaris cada vegada se senten més valorats.

 

Tots aquells que vulguin que els voluntaris del cos felicitin els seus fills ho poden demanar, amb dos dies d’antelació, al correu info@protecciocivilolot.cat. El servei és gratuït i subjecte a la disponibilitat del cos.

Respon