El PSC d'Olot diu que els llaços grocs de plàstic “són contaminants”

El PSC es mostra disconforme amb els símbols que ocupen la via pública. Demana que es faci cas de l’ordenança municipal que regula l’espai públic i d’aquesta manera tothom es pugui manifestar “amb un ordre”. Defensen la llibertat d’expressió, però demanen que es retirin els llaços grocs de plàstic i se n’utilitzin de roba o paper per tal de contaminar menys el medi ambient. 

Llaços grocs al Firalet (Pau Masó)


Al Partit Socialista d’Olot no li molesta el groc ni els llaços, sinó el material de què estan fets. El partit defensa la llibertat d’expressió, però demana que es retirin els símbols de plàstic, ja que es desfan i acaben contaminant. El portaveu de la formació, Josep Guix, centra la seva demanda als llaços que es pengen en els arbres. Diu que el plàstic és un material no degradable que acaba al riu o a les clavegueres i provoca problemes de contaminació. Proposa que en lloc de plàstic s’utilitzi roba o paper.

 

El portaveu del PSC a Olot també reclama que hi hagi un ordre a l’hora d’expressar-se al carrer. Demana que es faci cas de l’ordenança municipal que regula la via pública.

 

L’ordenança municipal que regula la via pública a Olot prohibeix qualsevol grafit, cartell, pancarta o fulletó sense permís de l’Ajuntament. L’ús d’aquestes pràctiques sense autorització municipal significaran una sanció lleu.

Respon