Punt i final al cicle cultural ‘Encontres a la segona fase’

Avui divendres, Anna Confetti l’acomiadarà amb la col·laboració de músics i cantants garrotxins: Jèssica Mellado, Aixopluc i Pascal Trio. Durant dues setmanes, la iniciativa ha portat una desena d’activitats a diversos punts d’Olot i també a les xarxes socials amb l’objectiu d’impulsar la cultura local durant el postconfinament.

Anna Confetti repeteix actuació per acomiadar ‘Encontres a la segona fase’ (Olot Cultura)

L’obra ‘On és l’Stefi?’ de l’actriu Anna Confetti serà l’encarregada d’abaixar el teló del cicle ‘Encontres a la segona fase’. Ho farà aquesta tarda acompanyada d’artistes com Jèssica Mellado, Aixopluc o Pascal Trio, entre altres. La proposta vol que siguin els espectadors els que busquin l’espectacle, i per fer-ho, hauran de seguir les pistes que es publicaran a través de les xarxes socials d’Olot Cultura. La Stefi és una dona molt curiosa que vol saber què ha passat a Olot durant el confinament, i que es pot reconèixer perquè sempre porta una cadira a la mà des d’on pot xafardejar tot allò que passa al seu voltant.

Aquesta és l’última de les deu activitats del cicle ‘Encontres a la segona fase’. Durant dues setmanes, Olot Cultura ha programat ‘Autoconcerts’, danses a través de videoconferències o relats de contes a Instagram perquè no oblidem que, tot i el coronavirus, la cultura sempre hi és.

Respon