Un punt més que és un punt menys

L'Olot encadena el quart empat al camp del València Mestalla (1-1), però perd el punt que havia retallat la setmana passada
| 3 de desembre de 2017

L'Olot encadena el quart empat al camp del València Mestalla (1-1), però perd el punt que havia retallat la setmana passada per culpa de la victòria del Llagostera i els empats de l'Atlètic Balears i el Peralada. Ara, la permanència directa és a set punts i el lloc de play-out, a sis. A Paterna, l'equip de Raúl Garrido va protagonitzar un intercanvi d'atacs amb el Mestalla. Els locals es van avançar a principis de la segona meitat i els visitants van empatar gràcies a un gol de Nacho Pérez.

L'alineació de l'Olot a Paterna, amb dos patrocinadors nous al frontal de la samarreta (UEO)