Quatre joves d’Olot recapten fons per ajudar famílies castigades per la crisi del coronavirus

Ho fan amb una iniciativa particular que consistirà en l’enlairament d’una sonda durant el Festival Lluèrnia. Tothom qui ho vulgui pot fer una donació que anirà destinada a Càritas i escriure un desig que s’introduirà a una sonda aerostàtica que s’enlairarà més de 15.000 metres d’altitud el 14 de novembre. 

Els quatre joves impulsors del projecte (@Olotuit)


En Ferran Delgà, l’Helena Mansilla, en Joan Plana i la Martina Cots són quatre joves d’Olot que davant la situació social que està deixant la pandèmia han decidit actuar. Tots quatre han impulsat un projecte que s’inclou dins el Festival Lluèrnia i que consistirà en la recollida de donacions per ajudar les famílies de Càritas Garrotxa. ‘Estratosfèrics’ és una iniciativa que busca trencar horitzons i fins i tot estigmes. En Joan explica com va néixer la idea.

 

Fins al 14 de novembre el projecte recollirà donacions a través de la pàgina web estratosferics.com o l’Oficina de Turisme d’Olot. Tothom qui ho vulgui pot col·laborar i els diners es destinaran directament a programes de Càritas. A més de la donació, també es demanarà escriure un desig que es posarà dins una sonda  i s’enviarà a l’estratosfera, a més de 15.000 metres de la superfície de la terra.

 

El president de Càritas Garrotxa abraça amb força la iniciativa. Carles Oller remarca l’empenta dels joves i recalca la necessitat de sumar granets de sorra entre tota la societat.

 

El llançament de la sonda estratosfèrica serà el 14 de novembre dins el Festival Lluèrnia d’Olot. Una cita única, exemplar i molt especial.

 

Respon