Quatre persones ateses per inhalació de fum en un incendi a Olot

Es tracta de dos adults i dos menors. Els fets han passat aquest dissabte a un edifici del barri de Sant Cristófor. Els Bombers han donat per extingit el foc al voltant de les tres de la tarda. Les flames haurien cremat a la planta baixa d’un immoble de quatre pisos. Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat quatre dotacions terrestres de Bombers.


El foc s’hauria iniciat, per causes que es desconeixen, passades les dues del migdia en un edifici del carrer Folch i Torres. Els Bombers l’han aconseguit apagar quan faltaven deu minuts per les tres. Les flames s’han produït a la planta baixa d’un immoble de quatre plantes on hi vivien quatre persones, dos menors i dos adults. Tots ells han estat atesos pel SEM per inhalació de fum i no es tem per la seva vida. No ha transcendit com i en quin lloc de l’habitatge s’ha produït l’incendi. Els Bombers han informat a Ràdio Olot que en l’extinció del foc hi ha treballat quatre dotacions terrestres.

L’incendi ha coincidit també amb una atenció domiciliària del SEM. Un helicòpter ha aterrat al voltant de les tres de la tarda al parc Martí i Pol per atendre un pacient crític que es trobava a casa seva i que ha acabat morint.

Respon