Què fareu quan acabi el confinament?

Després de més de tres setmanes tancats a casa, molts oients ens han explicat el primer que faran quan s’acabi la quarantena. A través del 682 900 600 ens han fet arribar el seu desig. Aquest és un recull d’alguns dels missatges que hem rebut els últims dies a Ràdio Olot.

El postconfinament promet molts retrobaments amb familiars i amics

Recuperar el temps perdut. És el que farà l’Eva, que com tants d’altres, celebra l’aniversari en ple confinament. Per ella, no hi ha discussió: Una bona festa per retrobar-nos amb tots els amics i coneguts.

 

Per aquells llaminers que en comptes d’un pastís prefereixin un suís, la Carme ho té clar. Això sí, amb extra de nata.

 

I si deixem escollir als fills, ells ho tenen clar. En David ha apartat temporalment les seves rutes de muntanya per anar a Port Aventura amb la seva filla i la seva dona a qui envia un missatge ben dolç.

 


El contacte directe amb familiars i coneguts són de les coses que més es troben a faltar durant el confinament. Per aquest motiu, la Cati assegura que el primer que farà és abraçar als seus.

 

I per què no, també serà moment per prendre el sol després d’un pas previ per la perruqueria. Mentrestant, l’humor i la ràdio són la millor companyia.

 

Volem escoltar la teva veu:

I sobretot, gràcies també a vosaltres per la vostra confiança. Per aquest motiu, a Ràdio Olot volem que ens seguiu explicant com viviu el confinament a través del 682 900 600. Des de qualsevol punt del territori, volem escoltar la teva veu perquè ara més que mai, la ràdio és vostra.

Respon