Que l'Estadi Municipal torni a ser un fortí

Aquest és l’objectiu que es proposa l’Olot fins a final d’any. Dels quatre partits que queden, tres seran a casa, començant pel de diumenge contra l’Alcoià. Els olotins volen enfangar els alacantins, ara dos punts per sota, i fer un altre pas endavant a la classificació.

Ginard vol tornar a deixar la porteria a zero (Andrea Bolcato/UEO)

L’Olot ha aconseguit quatre victòries aquesta temporada, però d’aquestes, només una la va celebrar a l’Estadi Municipal: el 4-0 del 7 d’octubre contra el Badalona. La resta de partits a casa s’han saldat amb quatre empats i dues derrotes, uns números (7 punts en 7 jornades) que converteixen els de Raúl Garrido en el quart pitjor equip com a local de la lliga. Diumenge tornaran a trepitjar la gespa de l’Estadi i la intenció no és cap altra que guanyar l’Alcoià i tornar a posar els ciments del fortí olotí. Garrido diu que ho han de fer sense angoixa.

L’Olot és vuitè a la classificació, a sis punts del play-off i a només quatre del descens directe, i s’enfrontarà a l’Alcoià, que té dos punts menys, amb l’oportunitat de deixar-lo molt tocat. El conjunt d’Alcoi serà el primer de quatre rivals consecutius que estan per sota dels olotins a la classificació. I tres d’ells (Alcoià, Ejea i Terol) visitaran l’Estadi Municipal. Garrido, però, nega que sigui un calendari assequible.

Un rival “difícil”

“Difícil” és un adjectiu que Garrido també fa servir per definir l’Alcoià. El conjunt de Vicente Mir arribarà a la Garrotxa amb urgències: és a dos punts del descens i la setmana passada va perdre 3-0 contra el Castelló. Ara bé, fa quinze dies va tombar l’Hércules, ha guanyat als camps del València i el Cornellà i ha demostrat que pot jugar bé a futbol. El tècnic de l’Olot ho recorda i diu que no se’n fia.

Per rebre l’Alcoià, Garrido tindrà tota la plantilla disponible, de manera que haurà de descartar dos jugadors per tancar la convocatòria. El partit arrencarà diumenge a dos quarts de cinc de la tarda i es podrà escoltar en directe a Ràdio Olot des d’una hora abans.

Respon