Quim Torra pujarà el Puigsacalm aquest dissabte

El President de la Generalitat ha escollit la muntanya garrotxina per sumar-se a la iniciativa Cims per la Llibertat. Es tracta d’un projecte que s’organitza des de diferents centres excursionistes del país i que reunirà centenars de persones amb l’objectiu de denunciar la situació dels presos polítics. 

Imatge del President fent el Camí dels Bons Homes (ACN)


Quim Torra tornarà a trepitjar la Garrotxa per segona vegada en poc més d’un mes. Després d’assistir a les Festes del Tura, el President de la Generalitat pujarà aquest dissabte al Puigsacalm (1.512 m). Ho farà en el marc de la campanya Cims per la Llibertat, una acció simultània que convida a pujar a divuit muntanyes del país que han escollit els presos i exiliats catalans. Es dona el cas que Carles Puigdemont va escollir el Puigsacalm i aquest serà el cim que farà Quim Torra. L’alcalde Mia Corominas ho explica en declaracions a Ràdio Olot.

 

La pujada al Puigsacalm d’aquest dissabte començarà a les nou del matí al pavelló de Sant Esteve d’en Bas. Des d’allà sortiran autocars que acostaran els excursionistes al Coll de Bracons. Des d’allà es farà el cim del Puigsacalm per Coll de St. Bartomeu, Font Tornadissa, Rasos de Manter i Els Clivillers. Tot i que les inscripcions ja estan tancades, s’espera que hi participin centenars de persones.

Respon