Quim Torra visita Sant Feliu de Pallerols

El president de la Generalitat es reunirà amb l’alcalde del poble després de la petició que li va fer arribar l’Ajuntament. Des del consistori volen demanar que es desencalli la zona industrial del municipi i que hi hagi més inversió pública per al centre de la gent gran, un espai que Quim Torra també té previst visitar. 

El president de la Generalitat estarà aquesta tarda al poble garrotxí (ACN)


El mes de maig, l’endemà que Quim Torra prengués possessió del seu càrrec com a president de Catalunya, l’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols ja va enviar-li una carta per concretar una reunió amb ell. Després de repetides demandes, finalment el mateix Torra visitarà el municipi per trobar-se amb l’alcalde i parlar de diverses qüestions. Una és el centre de serveis per a la gent gran del poble. L’alcalde, Joan Casas, diu a Ràdio Olot que demanarà una vintena de places públiques.

 

Actualment el centre de La Salut no té cap plaça pública i diversos usuaris esperant per entrar-hi. Per altra banda, Casas també ha explicat que vol demanar a Quim Torra que la Generalitat desencalli la situació de la zona industrial del poble.

 

L’alcalde de Sant Feliu també ha assegurat que parlarà amb el president sobre la lentitud de la justícia. Joan Casas està imputat des de fa quatre anys per un cas de prevaricació, tràfic d’influències i frau. La visita de Quim Torra a Sant Feliu de Pallerols començarà a les sis de la tarda amb una trobada i recepció a l’Ajuntament. Seguidament, per finalitzar la jornada, Torra visitarà el centre La Salut.

Respon