Ràdio Olot, al costat del CPA Olot al Mundial de França de dissabte

La retransmissió conduïda per David Planella i Pau Masó començarà a les 18.30 h, una hora i deu minuts abans de la competició de grups de xou grans. El CPA Olot buscarà el seu dotzè títol mundial.

El Club Patinatge Artístic Olot es tornarà a viure a Ràdio Olot. L’emissora retransmet totes les competicions de la temporada i, aquest dissabte, arribarà la més esperada: el campionat del món. Es disputarà a la població francesa de Mouilleron-le-Captif, a prop de Nantes, i l’equip d’esports d’aquesta casa hi serà en directe. David Planella i Pau Masó presentaran un programa des del pavelló de Le Vendéspace que comptarà amb els comentaris de les expatinadores Sandra Sotillo i Ester Mansilla.

Una hora llarga de prèvia

La competició de grups de xou grans, la del CPA Olot, està programada per a les 19.40 h del vespre i la retransmissió de Ràdio Olot arrencarà a les 18.30 h. Viurà la recta final del mundial de parelles, la prèvia del xou, tota la competició amb onze grups participants i el postcampionat, amb el lliurament de les medalles i les entrevistes a les protagonistes.

Així vam viure l’últim Europeu de Lleida

L’equip d’El CPA Olot, a Ràdio Olot, en l’últim Europeu de Lleida

Respon