Ràdio Olot emetrà l'Europeu del CPA Olot des de Portugal

L’emissora prepara la primera retransmissió internacional de la seva història. El dissabte 30 d’abril emetrà en directe el Campionat d’Europa de patinatge artístic des de la ciutat portuguesa de Matosinhos. Així, referma el seu compromís amb el CPA Olot i l’esport de casa. 

Transmissió de l'Europeu de patinatge

El dissabte 30 d’abril del 2016 serà una data per la història de Ràdio Olot. Ja podem anunciar que l’equip d’esports d’aquesta casa narrarà en directe el Campionat d’Europa de grups de xou grans de patinatge artístic, que es disputarà a Matosinhos, al costat de Porto. Serà la primera retransmissió internacional de la història de l’emissora. Tot un repte en tots els aspectes.

Dijous i divendres, es faran connexions des de Portugal amb els informatius, els butlletins horaris i el 5 Minuts Més, i dissabte, a partir de les tres de la tarda, començarà la retransmissió íntegra de l’Europeu absolut de grups de xou grans. El CPA Olot hi buscarà el seu onzè títol continental i Ràdio Olot ho explicarà en directe amb David Planella i Pau Masó des del pavelló d’esports de Matosinhos. L’expatinadora Helena Corredera i l’exentrenadora Dolors Xargay, entre d’altres, aportaran els comentaris tècnics a la narració.

Un pas més

Emetre l’Europeu de patinatge artístic des de Portugal suposa un important esforç tècnic i confirma, encara més, l’aposta de Ràdio Olot per l’esport de casa, justament ara que ha fet 60 anys de la seva primera retransmissió esportiva. A més, no serà la primera vegada que l’emissora expliqui en directe una competició del CPA Olot. Aquest any, ja s’han emès els campionats de Catalunya i d’Espanya, i l’octubre del 2014, el Mundial que les patinadores olotines van conquerir a Reus.

Respon