Ràdio Olot farà sonar la millor música a les Festes del Tura

Els dj’s d’aquesta casa Joan Soler i Xevi Bravo faran una sessió aquest diumenge a nit a la plaça Major. Abans, l’emissora també farà un homenatge a Queen amb el grup tribut Momo.


Ràdio Olot sempre és a les Festes del Tura. A part de retransmetre els actes més importants i el partit de futbol de la Unió Esportiva Olot, aquest diumenge l’emissora també s’encarregarà de la nit a la plaça Major. Farà un homenatge a Queen i punxarà la millor música. La sessió dels dj’s de l’emissora Joan Soler i Xevi Bravo farà ballar tothom la nit de diumenge a partir de les tres de la matinada. Joan Soler en dona més detalls.

 

Abans, a la una de la matinada, ja haurà començat la nit musical de Ràdio Olot. L’emissora farà un homenatge a Queen amb el grup Momo, que recordarà èxits com ‘Bohemian Rapsody’ o ‘I Want to Break Free’.

 

La Nit de Clàssics de Ràdio Olot omplirà de música i gent la plaça Major. A partir de la una, amb el grup tribut de Queen Momo, i dues hores més tard, a les tres de la matinada, amb els dj’s Joan Soler i Xevi Bravo. Tothom hi està convidat.

Respon