Ràdio Olot: nova temporada i salt a Spotify i iTunes

Ràdio Olot estrena dilluns la seva nova programació. Entre les novetats, destaca un espai dedicat a conèixer per dins els municipis de la Garrotxa i una aposta decidida per la ràdio digital. El podcast de Ràdio Olot creix i ho fa a plataformes com Spotify o iTunes.

 

Des de dilluns, Ràdio Olot fa un salt decisiu i definitiu al món del podcast. A banda de trobar els nostres programes a radiolot.cat, també els trobareu a plataformes com Ivox, Spotify, Tune-In i iTunes. És un salt qualitatiu important que permetrà una distribució massiva dels nostres continguts a nous perfils d’usuaris i oients.

El creixement al podcast ve acompanyat d’una imatge renovada de l’emissora que anireu descobrint de cara als propers mesos i que ha de culminar amb l’estrena del nou lloc web a principis d’any.


Entrarem als pobles

A la graella de Ràdio Olot, s’hi incorpora un nou programa dedicat a conèixer per dins com són els municipis de la Garrotxa. Cada setmana, Pau Masó es passejarà literalment amb els alcaldes pels carrers del seu municipi per descobrir particularitats i aspectes d’aquella població.

Torna el 5 Minuts +

Dilluns a les sis del matí arrencarà el 5’+ que enguany presenta com a gran novetat la inclusió d’un espai fix dedicat als viatges i nous capítols de Cas Tancat, l’espai d’investigació que vam estrenar l’any passat amb l’investigador Toni Domènech.


Consolidació esportiva

En esports, es consoliden les tres potes: les transmissions dels principals esdeveniments esportius com el futbol o el patinatge, sumat a altres esports que, en cas de fer bons papers en les respectives classificacions, també formarien part de la graella com va passar l’any passat amb l’hoquei. S’ha renovat el Tercer Temps dels dilluns i es manté La Tàctica dels divendres.


Informatius i més programes

Continuarà amb molta força l’Olot Entén, el programa de Tina Ruiz dedicat al col·lectiu LGTBI, que vàrem estrenar amb gran èxit la temporada passada i es mantenen la resta de programes ja històrics com el Sessió Contínua, Trenquem el Cuc, la Tertúlia o Ritmes de Catalunya. Per descomptat, els informatius són el buc insígnia. Es mantenen les edicions de gran format, els butlletins horaris i els programes l’Ajuntament Informa i Fil Directe amb l’Alcalde s’intercanvien els dies. per cert que el Fil Directe amb l’Alcalde arribarà totalment renovat, amb nous continguts i una imatge totalment renovada.

Dilluns, ens escoltem a les sis del matí!

Respon