Ràdio Olot rep el premi Solidari de l'ONCE

Per la inclusió de Pere Ribes a les transmissions de la Unió Esportiva Olot, en una gala a l’auditori ONCE de Barcelona, en què també es premien la Fundació Arrels, Jaume Marí a títol pòstum, el projecte Tallers Gaudí i l’Ajuntament del Prat de Llobregat pel programa d’àpats a domicili.

Sandra Sotillo, David Planella, Pere Ribes, Pau Masó i Joel Tallant

Tots els guanyadors dels Premis Solidaris de l’ONCE destaquen per la tasca solidària que fan en el seu entorn d’influència i per contribuir en la inclusió social de tots els ciutadans. Ràdio Olot rep el premi en la categoria de mitjans de comunicació per incloure en Pere Ribes, un nen cec de naixement, com a comentarista de les transmissions dels partits de futbol de l’Olot. Aquest és el segon premi que en Pere i l’emissora guanyen aquest any; el primer va ser en la categoria integrativa dels Premis Ràdio Associació de Catalunya.

Aquesta és la tercera temporada que en Pere Ribes forma part de l’equip de transmissions de l’Olot a Ràdio Olot. No es perd cap partit a l’Estadi Municipal i és l’encarregat de fer comentaris que complementen la narració de cada partit que el conjunt olotí juga a casa. Ara, té onze anys, però va començar amb nou, i en aquest curt període de temps diu que ha madurat davant del micròfon.

El tercer guardó

Per a Ràdio Olot, el premi Solidari de l’ONCE és el tercer d’aquest 2017, després dels dos que va guanyar en els Premis Ràdio Associació de Catalunya, precisament per la inclusió d’en Pere Ribes i per les transmissions de patinatge artístic del CPA Olot.

Imatges de l’ONCE

Respon