Ramon Besa, Ricard Torquemada i Francesc Cargol, a la primera tertúlia blaugrana dels Almogàvers Garrotxins

El cronista d’El País’ i els analistes de Catalunya Ràdio contraposaran el model del Barça amb el de l’Olot. Jordi Sunyer moderarà la tertúlia, que es farà aquest dijous a les 7 de la tarda a la Sala El Torín.


La Penya Almogàvers Garrotxins comença avui un cicle de xerrades sobre el Barça, i ho fa amb un cartell de luxe: Ramon Besa, Ricard Torquemada i Francesc Cargol. Besa és el cap d’esports del diari ‘El País’ a Catalunya, un dels cronistes dels partits del Barça més elogiats i doctor honoris causa per la Universitat de Vic; Torquemada és el director de la TDT de Catalunya Ràdio i l’analista futbolístic català per excel·lència, i Francesc Cargol és exentrenador i analista dels partits del Girona al ‘Diari de Girona’, Catalunya Ràdio i Ràdio Olot. Tots tres faran una tertúlia moderada per Jordi Sunyer. El periodista de Televisió de Catalunya i col·laborador de Ràdio Olot explica d’on va sorgir la idea.


Les reflexions es podran escoltar aquest dijous al vespre, a les 7, a la Sala El Torín, i no només seran sobre el Barça. La idea dels Almogàvers Garrotxins és contraposar el model blaugrana amb el de la Unió Esportiva Olot, que a Segona B aposta només per jugadors dels Països Catalans i que, com a club, ha donat la mà a diverses entitats socials.


‘Cap on evoluciona el futbol? Els models del FC Barcelona i la UE Olot’ és el títol de la tertúlia que faran Ramon Besa, Ricard Torquemada i Francesc Cargol dijous a les 7 al Torín. La idea de la Penya Blaugrana Almogàvers Garrotxins és organitzar periòdicament aquest tipus de xerrades amb altres persones vinculades al Barça i al món del futbol en general.

Respon