Raúl Garrido, “content” amb la plantilla de l'Olot

La dona pràcticament per tancada. A menys d’un mes per començar la lliga, l’entrenador diu que com a molt podria arribar la cessió d’algun jugador sub-23. Un dels que estava a l’agenda de l’Olot, l’olotí Alfredo Gutiérrez, finalment jugarà cedit pel Castelló a l’Atlètic Llevant. 

Garrido, amb un dels nous jugadors, Juan Delgado (David Planella)

Pol Ballesté i Albert Batalla, com a porters; Alan Baró, Carles Mas, Aspar, Barnils i el comodí Blázquez, com a centrals; Soler, Kilian, Escoruela i Arumí, com a carrilers; Masó, Vivancos, Eloi i Pedro, com a migcampistes, i Xumetra, Salinas, Moha Chabboura i Juan Delgado, com a davanters. Són els dinou jugadors que tenen fitxa del primer equip a la Unió Esportiva Olot a menys d’un mes perquè comenci la Segona B. Aquests, més alguns joves del filial i el juvenil, són els que estan fent la pretemporada a les ordres de Raúl Garrido i l’entrenador està content amb ells. No contempla gaires canvis més. Com a molt, la incorporació d’algun sub-23.


Qui era sub-23 i interessava a l’Olot era Alfredo Gutiérrez, que aquest estiu va pujar a Segona A amb el Castelló i no tenia lloc al conjunt de la Plana. Li han buscat una sortida en forma de cessió i ha acabat anant al filial del Llevant, del mateix grup, però no subgrup, que l’Olot. L’arribada d’Alfredo, però, no era prioritària al club olotí, perquè el carril dret ja es va reforçar amb el fitxatge en propietat de José Antonio Soler, que ja va jugar-hi la temporada passada en qualitat de cedit per la Cultural. Garrido reconeix que no comptaven que tornés, però que les circumstàncies ho van permetre.


Qui, de moment, no té fitxa és Hèctor Simon. El migcampista i capità de l’equip es va lesionar de gravetat a l’estiu entrenant-se en bicicleta i haurà de tenir paciència amb la recuperació.

Respon