Raúl Garrido no tanca la porta a reforçar el carril esquerre

Les lesions de Pep Chavarría, que no ha pogut acabar cap partit de pretemporada, preocupen a la Unió Esportiva Olot. L’empordanès i el jove Joel Arumí, sense experiència a Segona B, són els únics jugadors específics en aquesta posició.

Chavarría, aquesta temporada (Andrea Bolcato/UEO)

Pep Chavarría va sortir a la segona meitat contra l’Al Arabi i va haver de ser substituït; va ser titular contra l’Al Sadd però només va durar mitja hora damunt del terreny de joc; al camp de l’Horta havia de jugar d’inici però no va passar de l’escalfament, i contra l’Osca sí que va sortir a l’onze, però va demanar el canvi a la primera part. Les molèsties físiques han perseguit el carriler empordanès durant tota la pretemporada i la lesió de la setmana passada al soli de la cama esquerra va ser una altra patacada per al jugador i per al club. Segons les primeres proves mèdiques, Chavarría no patiria cap trencament. El seu cas, però, genera certa preocupació perquè després de l’adeu d’Ivan Guzmán, que ha acabat al Cornellà, ell està destinat a ser l’amo de la banda esquerra. Tot i que no estava previst, l’entrenador, Raúl Garrido, no descarta buscar un altre carriler en el mercat. Totes les possibilitats estan obertes.

 

A la plantilla, el segon carriler esquerrà és el jove Joel Arumí, que aquest estiu ha tornat a l’Olot després d’una cessió al juvenil de la Damm. Ha fet bons partits de pretemporada, però no té experiència a Segona B. Amb el retorn d’Arumí, els cinc fitxatges de Marc Vito, Vivancos, Kilian Grant, Natalio i Joel Arimany i les baixes de Cosme, Guzmán, Alfredo, Marc Mas i Ginard, la plantilla de l’Olot ara és de vint jugadors. La idea del club és, principalment, reforçar la davantera amb un tercer punta de qualitat.

Respon