Raúl Garrido: “Nosaltres tenim la voluntat de fer el que sigui per acabar la lliga”

El futbol s’atura indefinidament. No es reprendran les competicions fins que les autoritats comuniquin que es pot jugar “sense risc”. Un cop sigui possible, l’entrenador de la Unió Esportiva Olot, Raúl Garrido, està d’acord a allargar les lligues tant com faci falta per poder acabar-les. En declaracions al ‘Tercer Temps’, diu que tant ell com els jugadors estan disposats a fer un esforç per acabar de jugar quan el govern ho autoritzi.

Raúl Garrido, en una imatge d’arxiu de la UE Olot (Nuri Marguí)

Recupera el ‘Tercer Temps’ d’aquest dilluns


Segurament ja s’ho imaginava tothom, però ara és oficial. L’allargament del confinament dues setmanes més, fins a l’11 d’abril, comporta també l’allargament de la suspensió de les competicions esportives. Com que ningú sap fins quan durarà realment aquesta situació, en el cas del futbol, la Federació Espanyola ha decidit aturar les lligues indefinidament. No es reprendran fins que les autoritats considerin que es pot tornar a jugar sense risc. Un cop això passi, sigui la data que sigui, la intenció de la Federació és acabar totes les competicions i, per tant, allargar-les tant com sigui necessari. L’entrenador de la Unió Esportiva Olot, Raúl Garrido, hi està d’acord.


Garrido ha debut sobre aquesta qüestió en una tertúlia especial aquest dilluns al ‘Tercer Temps’ de Ràdio Olot. Assegura que tant ell com els seus jugadors estan disposats a fer un esforç per acabar de jugar les competicions, encara que això impliqui superar la data límit dels seus contractes. En el cas precisament de Garrido i també d’altres membres de la plantilla de l’Olot, el 30 de juny acaben la seva relació contractual amb el club olotí.


Abans que quedessin suspeses totes les lligues, l’Olot es trobava en el seu millor moment de la temporada. Era setè a Segona B i s’havia assegurat la salvació arribant als 44 punts quan encara faltaven deu jornades per al final. Acumulava nou jornades consecutives sense perdre i s’havia acostat a només cinc punts del quart, el tercer i el segon classificats. Només el coronavirus l’ha aconseguit frenar.

Respon