Raúl Garrido, sobre el possible adeu de Ginard: “El club defensarà els seus interessos”

L’entrenador de l’Olot admet que l’Atlètic Balears podria venir a buscar Ginard i que el porter podria voler marxar, perquè Mallorca és casa seva, però diu que només ho acceptaran si reben una bona oferta.

Ginard i Garrido s’abracen el dia de la permanència (Isaac Planella/UEO)

El tècnic de l’Olot deixa clar que el club no està disposat a deixar marxar el seu porter així com així. Remarca la importància que té Ginard a l’equip i al vestidor i assegura que la faran valer si hi ha negociacions amb l’Atlètic Balears. De moment, però, també subratlla que el club mallorquí no ha presentat cap oferta pel porter i envia un missatge de tranquil·litat a l’afició.

Garrido confirma que diumenge Ginard jugarà al camp del Sabadell i assegura que el porter afrontarà el partit amb la mateixa il·lusió de sempre. No creu que els rumors afectin el seu rendiment.

El partit de diumenge serà especial per a Ginard. No només perquè serà el primer des que el seu nom ha començat a sonar amb força a l’Atlètic Balears, sinó perquè tornarà al camp d’un equip amb el qual havia jugat. El porter d’Artà, de 32 anys, va ser del Sabadell la temporada 2009-2010 a Segona B.

Respon