Raúl Garrido vol un Olot “intens” i que “competeixi bé”

El nou entrenador s’ha presentat al costat del seu ajudant, Kevin Martínez, amb una idea clara: està convençut que l’Olot té temps i plantilla per salvar-se, i diu que farà veure als jugadors que poden revertir la situació. Aquest dimecres dirigirà el primer entrenament i diumenge debutarà al camp del Formentera, un rival directe. No li preocupa el calendari.

Sergi Raset, Raúl Garrido, Kevin Martínez i Joan Agustí, en la presentació (David Planella)

Feia un any que Raúl Garrido no tenia banqueta, però durant aquest temps assegura que no s’ha quedat amb els braços creuats. Ha vist molt de futbol de Segona B i els partits de la Unió Esportiva Olot, i ha fet el seu diagnòstic de la situació que pateix el conjunt olotí. Per això, ha arribat a la Garrotxa amb un missatge clar: vol que l’equip competeixi bé i sigui intens.

Raúl Garrido estarà acompanyat a la banqueta de l’Olot per Kevin Martínez, el seu ajudant habitual des de l’etapa a l’Huracán. Tots dos tindran la missió de revertir la dinàmica negativa de l’equip. Acumula sis jornades sense guanyar i és a set punts de la permanència, però Garrido està convençut que hi ha temps i plantilla per acabar aconseguint la salvació. La seva feina serà futbolística, però també psicològica.

Garrido és valencià, diu que s’expressa millor en castellà, però diu que té la intenció de deixar-se a anar en català i, en la seva presentació, ja l’ha fet servir. Es vol arrelar al club i a la ciutat, i, d’entrada, envia un missatge d’esperança a l’afició. Li demana que continuï al costat de l’equip, perquè, per a ell, la permanència és una feina de tots.

Els dos nous entrenadors: Raúl Garrido i Kevin Martínez. La resta del cos tècnic es mantindrà igual (David Planella)

El futur immediat

El 0-0 contra el Vila-real B de diumenge passat va ser el primer d’un seguit de partits molt complicats contra equips de la part alta. El proper rival, el Formentera, és una excepció, perquè també lluita per mantenir-se, i, per això, guanyar-lo és tan important. Garrido sap que arriba a un equip que necessita resultats immediats i que té un calendari imponent per davant, però no li fa por.

L’exentrenador de l’Huracán, l’Olímpic i l’Eldenc només té quatre dies per preparar el debut al camp del Formentera de diumenge que ve. El nou tècnic de l’Olot ha dissenyat una doble sessió per demà, en què coneixerà en primera persona els seus jugadors i intentarà començar-los a inculcar les seves idees. L’etapa de Raúl Garrido acaba de començar.

Respon