Relleu al capdavant d’Òmnium Garrotxa

L’entitat renova la seva junta i Núria Torres deixarà de ser la presidenta. Al seu lloc entrarà Núria Batallé i un nou equip de persones que després de cinc anys tenen l’objectiu de continuar amb la feina feta fins ara. Torres assegura que abandona la presidència amb una gran experiència al darrere i amb una motxilla plena d’amistats. 

Núria Torres, en una concentració a Olot (Pau Masó)

Tal com marquen els estatuts de l’entitat, Òmnium Garrotxa té la necessitat de renovar la seva Junta i aquest dissabte es farà efectiu el relleu. Després de cinc anys al capdavant, Núria Torres deixarà la presidència i l’ocuparà Núria Batallé, amb una llarga trajectòria a l’entitat. Segons Torres, els anys que ha viscut com a presidenta han servit per ampliar el teixit social d’Òmnium, relacionant-se amb les entitats, administracions i actors de la societat garrotxina. Tal com explica a Ràdio Olot, Torres deixa la presidència amb la motxilla plena d’amistats: “Me l’emporto plena d’amics i gent que he conegut i he viscut estones, dies o temporades, d’una manera molt plena. Penso que m’ha enriquit molt com a persona. Això és el més important de tot”.

De Núria a Núria

El relleu de Núria Torres, serà una altra Núria. Núria Batallé agafarà el càrrec de presidenta d’Òmnium Garrotxa aquest dissabte en l’assemblea de socis. La presidenta sortint defineix Batallé com “una persona treballadora” i que té “la voluntat de cosir complicitats”.

Aquest dissabte es farà efectiu el relleu durant l’assemblea de socis que se celebrarà al Casal Marià a dos quarts de vuit del vespre amb un acte obert al públic. Serà el moment d’obrir una nova etapa en una entitat que actualment reuneix 1250 socis.

Respon