Les reserves i el bon temps apunten a un Olotx2 de rècord aquest cap de setmana

L’Olotx2 d’aquest cap de setmana preveu ser de rècord. Dissabte per sopar i diumenge per dinar ja és gairebé impossible trobar taula als establiments participants. Les previsions de l’organització són optimistes després d’un 2016 on aquest esdeveniment va quedar deslluït per l’amenaça de mal temps.


Un cap de setmana que apunta amb temperatures de primavera fins dissabte pot portar la cinquena edició de l’Olotx2 als seus màxims. Els restaurants a hores d’ara tenen reservats entre un 75% i un 80% dels àpats del cap de setmana, sobretot els de dissabte per sopar i diumenge per dinar. Pel què fa a hotels i apartaments, entre un 80% i un 85% de les places ja estan plenes a hores d’ara. En aquestes últimes hores prèvies s’omplen la resta de torns i de nits del cap de setmana, segons ha explicat el regidor de promoció, Estanis Vayreda.

 

La previsió del temps desllueix la quarta

El bon temps i el ritme de les inscripcions fa preveure que se superarà la xifra d’impacte que va deixar l’Olotx2 el 2016. L’any passat, la previsió de mal temps va fer que hi hagués moltes anul·lacions d’última hora tot i que al final no fos per a tant. Malgrat això, l’impacte que va deixar va ser de 430.000€, el que suposa un retorn de 12€ als privats per cada euro públic invertit. Vayreda espera millorar aquestes xifres.

 

Activitats pel públic local

A banda de rebre visitants, Olot també té activitats pel públic local. A banda de l’espectacle de Berto Romero que ja ha penjat el cartell de complert, també hi haurà música al carrer dissabte a la tarda i diumenge al matí amb el grup el Pot Petit.

Respon