Riudaura celebra una matinal cultural i d’artesiana aquest diumenge

El plat fort serà el concert del grup Urbàlia Rurana, però durant tot el matí hi haurà mercat d’artesania i també es podran veure els gegantins del poble. L’actuació del grup valencià s’emmarca dins el Circuit Folc 2017 que porta la música d’arrel a diversos pobles de Catalunya. 

Imatge del poble de Riudaura


La música, l’artesania i la cultura popular es donaran la mà aquest cap de setmana a Riudaura per celebrar una matinal lúdica i festiva. En concret, aquest diumenge la població garrotxina ha organitzat un matí diferent que destaca per l’actuació del veterà grup Urbàlia Rurana. Els valencians actuaran a les 12 del matí a la plaça dels Tiradors de Riudaura per donar a conèixer el seu nou disc “De tornada a les ribes”. Amb 17 anys de trajectòria, Urbàlia Rurana destaca per les versions que fa de la música popular valenciana. L’alcalde de Riudaura, David Jané, explica a Ràdio Olot que és una sort poder comptar amb la formació.

A part del concert d’Urbàlia Rurana, i durant tot el matí, Riudaura també podrà gaudir d’un mercat artesanal amb productes locals i del ball dels gegantons del poble, en Marçal i la Sebastiana. Des de les 10 del matí la població garrotxina ja donarà el tret de sortida a una matinal que s’allargarà fins al migdia.

Respon