Roger Escoruela ja és jugador de l'Olot

L’ex del Sant Andreu, que tant pot jugar de lateral com d’extrem, reforçarà el carril esquerre. Té 24 anys i tres temporades d’experiència a la Segona Divisió B. Hi va jugar al País Basc, amb el Vitòria i el Real Unión.

Escoruela, aquesta temporada amb el Sant Andreu (UE Sant Andreu)


És Roger Escoruela, el nou carriler esquerrà de la Unió Esportiva Olot que arriba amb la missió de substituir Pep Chavarría. Com el figuerenc, el mataroní prové de la Tercera Divisió, però en el seu cas té l’avantatge que ja coneix la Segona B. Ara bé, no el grup tercer, sinó el segon, perquè l’etapa d’Escoruela a la divisió de bronze va ser al País Basc. Primer, amb el Real Unión d’Irun i després, amb el Vitòria. En total, una seixantena de partits en tres temporades (2016-2019).

El carriler català va anar a parar al futbol basc després de despuntar a Catalunya amb el Gavà. L’Eibar s’hi va fixar i el va fitxar. El va considerar una aposta de futur i el va cedir, però Escoruela mai no va tornar a Ipurua. L’estiu passat va marxar del Vitòria i va tornar a casa per jugar amb el Sant Andreu, on va ser important durant tota la temporada. Amb els quadribarrats, es va classificar per la promoció d’ascens, que va jugar la setmana passada. No va poder passar ronda i ara, ja amb la temporada acabada, s’ha acomiadat del conjunt andreuenc i ha fitxat per l’Olot.

Amb 24 anys, Escoruela tindrà una segona oportunitat de consolidar-se a Segona B. Hi ha confiat el director esportiu del club olotí, Sergi Raset.


Roger Escoruela és el tercer fitxatge de l’Olot de cara a la temporada que ve després del davanter Juan Delgado i el porter Albert Batalla. Amb ell, la plantilla de l’Olot ja té 18 jugadors.

Respon