Roger Vidal començarà l'etapa d’entrenador un any després de retirar-se com a jugador

Ho farà acompanyat de Ferran Roca a la banqueta del juvenil A de l’Olot. En declaracions a Ràdio Olot, tots dos es mostren il·lusionats i asseguren que era el moment de fer tàndem. Feia un any que estaven allunyats del dia a dia del món del futbol.

Roger Vidal i Ferran Roca, a l’estudi de Ràdio Olot

Sempre havia dit que li agradaria ser entrenador i, després d’una temporada treballant a la Fundació de la Unió Esportiva Olot, ja retirat com a jugador i lluny dels terrenys de joc, Roger Vidal ha decidit fer el pas. S’ha convertit en el nou entrenador del juvenil A de l’Olot. L’excapità del primer equip no afrontarà l’aventura tot sol. L’acompanyarà l’extècnic del Sant Jaume i el Bosc de Tosca Ferran Roca, bon amic seu i professor com ell. Tots dos van coincidir que ara era el moment de començar un projecte junts. Ho han explicat a Ràdio Olot.


Per a tots dos serà diferent. Roger debutarà com a tècnic i Roca, que ja té experiència com a entrenador, farà d’ajudant i de preparador físic. Està convençut que el nou rol no serà cap pas enrere.


El doble objectiu

Roger Vidal i Ferran Roca agafaran les regnes d’un equip, el juvenil A de l’Olot, que ja fa uns anys que intenta pujar a categoria estatal. Va fregar l’ascens amb l’ara tècnic del Sant Jaume Joan Sánchez i aquesta temporada ha acabat quart de Preferent amb Èric Palomo al capdavant. Però, més enllà de classificacions i possibles ascensos, l’orgull del juvenil ha estat treure jugadors per al primer equip de Segona B, com Alfredo, Aspar o Sacrest. Els dos nous entrenadors tenen molt present el repte que tenen.


La plantilla del juvenil A de l’Olot està força definida, però encara no està tancada. Roger Vidal i Ferran Roca preveuen arrencar la pretemporada a principis d’agost. Abans és possible que algun jugador del seu futur equip ja s’entreni amb el primer equip de Segona B, que arrencarà motors mig mes abans, la setmana del 15 de juliol.

Respon