Rusties Blues Band tenyirà el Parc Nou de blues

Els garrotxins ho faran versionant algunes de les cançons més conegudes del gènere i recordant la figura de Robert Johnson, considerat el bluesman més influent de la història. La proposta serà la preestrena del nou àlbum del quartet. El concert, emmarcat en el cicle Música al Parc, serà aquest diumenge a dos quarts de set del vespre.

El quartet garrotxí tocarà per primera vegada al Parc Nou (Olot Cultura)

Els Rusties Blue Band tenien previst presentar el seu nou treball a l’abril, però la pandèmia els va obligar a aturar les gravacions. Tot i que encara els hi queden hores a l’estudi, el quartet garrotxí ha preparat un avançament del nou àlbum. Ho fan per la porta gran: en un escenari idíl·lic com és el del Parc Nou i versionant alguns dels temes més coneguts de Robert Johnson. En Miquel Grifell és l’encarregat de posar la veu al músic “que va vendre la seva ànima al diable”.

 

Com moltes estrelles que ha vist néixer la música, Robert Johnson va tenir una vida dramàtica i una mort tràgica. Només té enregistrades prop d’una trentena de cançons, però la seva influència és molt gran. Conjunts com Led Zeppelin, els Rolling Stones o Red Hot Chili Peepers van traslladar les melodies del blues de Johnson al ritme del rock.

 

Recordades i versionades, les cançons de Robert Johnson sonaran aquest diumenge a dos quarts de set del vespre al Parc Nou de la mà dels Rusties Blue Band. Aquesta és la segona proposta del cicle ‘Música al Parc’.

Respon