S'acaba la temporada de tennis taula: “Hem fet tots els càlculs i entenem que els nostres equips haurien d'estar salvats”

No hi haurà més tennis taula aquesta temporada. La Federació Espanyola d’aquest esport ha estat la primera a donar el curs per acabat, però encara ha de decidir com queden les classificacions. Tant si declara nul·la la temporada com si l’acaba amb les classificacions actuals o les de la primera volta, el Club Tennis Taula Olot estaria salvat.

El CTT Olot de Divisió d’Honor va jugar el seu últim partit l’1 de març contra el CN Mataró (CTTO)

Recupera l’entrevista al vicepresident del CTT Olot, Xavier Sellas, al ‘Tercer Temps’


La Federació Espanyola de Tennis Taula ha donat per acabada la temporada 2019-2020 i s’ha proposat comunicar com queden les classificacions com a molt tard el 30 d’abril. Damunt de la taula, dues possibilitats: l’una, declarar nul aquest curs i que no hi hagi ni ascensos ni descensos, i l’altra, decidir una classificació final. Si s’opta per aquesta segona, s’haurà de triar si donar per bones les classificacions que hi havia, per exemple, al final de la primera volta, quan tots els equips havien jugat entre ells una vegada, o si agafar les taules actuals, una possibilitat complicada perquè hi ha equips que han jugat més partits que d’altres. El vicepresident del Club Tennis Taula Olot, Xavier Sellas, diu que es decideixi el que es decideixi no hauria d’afectar els equips del club olotí. I hi afegeix una altra possibilitat.


El CTT Olot té tres equips a lligues estatals i tots tres estaven en zona de salvació tant al final de la primera volta com quan es va aturar la competició. El de Divisió d’Honor anava setè; el de Primera Divisió, sisè, i el de Tercera, quart.


L’impacte econòmic, a estudi

El Club Tennis Taula Olot no pateix pel seu futur esportiu, però sí que tem per la situació econòmica que es trobarà quan es recuperi la normalitat. Com totes les entitats esportives, li serà més difícil trobar patrocinadors. En el seu cas, cada temporada solia fer algun fitxatge internacional per a l’equip de Divisió d’Honor, la segona categoria estatal de tennis taula.


Malgrat les dificultats econòmiques, la intenció del CTT Olot és sortir a competir la temporada que ve a lligues estatals amb els mateixos tres equips que aquesta temporada s’han guanyat la permanència.

Respon