S'acaba la temporada per a tots els equips del Vòlei Olot excepte per a l'infantil femení

La Federació Catalana ha proposat que al setembre tots aquells equips que estaven en zona d’ascens o de descens disputin un play-off exprés. L’infantil femení és l’únic del Club Vòlei Olot que estava en aquesta situació i jugarà per pujar a Primera Catalana. Els dos primers equips sèniors mantindran els seus llocs: el masculí a Primera Estatal i el femení a Primera Catalana.


S’haurà d’aprovar a l’assemblea que es farà a finals d’aquest mes, però la Federació Catalana de Vòlei ja té clar com vol resoldre la temporada. En una reunió amb els clubs feta a les últimes hores, ha explicat que la seva proposta és que al setembre hi hagi un play-off exprés a cada categoria per decidir qui puja i qui baixa. Només el jugaran els equips que abans de l’aturada estaven classificats en zona d’ascens o de descens. En el cas del Club Vòlei Olot, l’únic conjunt afectat és l’infantil femení, que lluitava per pujar a Primera Catalana. El president del club olotí, Miquel Roca, diu que aquests play-offs d’ascens i de descens són més bona solució que altres possibilitats que apuntaven que hi hagués ascensos, però no descensos, i que haurien fet incrementar el nombre d’equips la temporada que ve.


Si aquesta proposta s’acaba ratificant a l’assemblea, el primer equip femení del CV Olot quedarà automàticament salvat. A hores d’ara, estava jugant la fase de permanència a Primera Catalana i estava en zona de salvació. Qui també continuarà a la mateixa categoria la temporada que ve és el primer equip masculí, que milita a la Primera Divisió Estatal, la Segona B del vòlei. En el seu cas, depèn de la Federació Espanyola, que ja fa setmanes va anunciar que donava per acabada la competició amb ascensos i sense descensos. El Vòlei Olot espera tornar a jugar la temporada que ve a un grup de dotze equips, però no es descarta que siguin més.


Els equips del CV Olot no tornaran a jugar fins la temporada que ve (excepte l’infantil femení, que podria disputar el play-off al setembre), però els seus jugadors ja s’entrenen. Hi van tornar a la fase 2 de la desescalada, quan van reobrir els pavellons d’Olot.

Respon