Salvem les Valls vol posar sobre la taula l’opció de no fer la variant

El moviment diu que no vol més ferides al territori i assegura que participarà activament en l’exposició pública de la infraestructura presenca. Demanen replantejar la mobilitat local abans de projectar més infraestructures, ja que creuen que cal explorar solucions al trànsit actual que permetin dimensionar correctament la nova carretera. 

Paratges de la Vall d’en Bas (David Planella)


El moviment que va lluitar per aturar Bracons ara es mostra disposat a posar en dubte la necessitat de la variant. És la reacció de Salvem les Valls després de la publicació dels estudis. Un dels seus impulsors, Raül Valls posa en dubte alguns dels elements que presenten els documents com és el fals túnel de Verntallat.

 

Des de Salvem les Valls asseguren que participaran activament en el procés de presentació d’al·legacions. Defensen una variant d’un sol carril.

 

Valls també ha mostrat preocupació per l’impacte que pot suposar la variant presenca per al sol agrícola de la Vall d’en Bas. Salvem les Valls fa una crida a tenir en compte l’emergència climàtica actual i el model de mobilitat que cal projectar en el futur.

 

 

 

Respon