Sanció al Sarrià per l'intent d'agressió a un jugador de l’Hostoles

El comitè de competició ha decidit tancar-li el camp i imposar set partits de suspensió a un jugador que també va atacar l’àrbitre
| 22 d'octubre de 2015

La Federació Catalana de Futbol ha sancionat el Sarrià després que alguns dels seus futbolistes i aficionats intentessin agredir un jugador de l’Hostoles després de l'últim partit. El comitè de competició ha decidit tancar-li el camp i imposar set partits de suspensió a un futbolista local que també va atacar l’àrbitre.

prou violencia al futbol

Els jugadors surten al camp amb aquesta pancarta (FCF)

Dissabte passat, en la setena jornada de Tercera Catalana, l’Hostoles va guanyar al camp del Sarrià de Ter per 3-4 amb dos gols en els últims deu minuts, però la notícia va ser després. Trista, perquè la víctima d’un final polèmic va ser Muhamadou Touray. Aquest jugador de l’equip garrotxí va haver de marxar del camp corrents perquè futbolistes i aficionats locals el volien agredir. Es va arribar a refugiar al portal d’una casa. Ara, el comitè de competició de la Federació Catalana ha sancionat el Sarrià tancant-li el camp. Això vol dir que en el proper partit que li toqui jugar a casa haurà d’anar a un altre lloc i sense públic.

Tal com ha explicat el representant territorial a Girona, Jordi Bonet, la Federació Catalana condemna els fets, però lamenta que ni l’Hostoles ni el jugador posessin cap denúncia als Mossos d’Esquadra. Sense noms ni imatges, l’ens federatiu no pot sancionar els jugadors en concret que van intentar agredir Touray, tot i que sap que n’hi ha va haver. De fet, fa vint dies també es va produir un incident al camp del Sarrià en un partit, precisament, contra un altre equip garrotxí: el Santa Pau. El president del club del Gironès se n’ha penedit públicament i s’ha arribat a plantejar retirar l’equip de la competició.

Com acabar amb la violència?

El representant territorial de la Federació també ha recordat que els jugadors surten cada setmana al terreny de joc amb una pancarta que diu ‘Prou violència al futbol’, ha subratllat que el del Sarrià és l’únic cas que s’ha produït aquesta temporada i ha remarcat que, a partir d’ara, estaran molt a sobre dels partits que puguin ser més polèmics. El comitè de competició també ha aplicat set partits de sanció a un jugador del Sarrià que va agafar pel coll l’àrbitre del partit contra l’Hostoles.