Sant Esteve d’en Bas programa una de les festes majors més completes d’aquest any a la Garrotxa

Aquest cap de setmana hi haurà concert de Di-Versiones, un monòleg de Toni Albà i actes populars com la cercavila, a més de xerrades online. Les activitats seguiran en tot moment la normativa anticovid i el concert, per exemple, serà amb cadires i amb aforament limitat. 

Cartell de la festa major de Sant Esteve


No serà la festa major desitjada, però la voluntat de la Comissió de Festes del poble de la Vall d’en Bas ha fet que Sant Esteve pugui gaudir dels elements més característics de la seva celebració. La música, la tradició i la festa seran presents aquesta cap de setmana al municipi gràcies a la imaginació i la perspicàcia per trobar la manera de compaginar la festa major amb les mesures contra la covid-19. Un exemple és la cercavila de la faràndula del poble.

 

Una de les membres de la Comissió de Festes, l’Aida Corpes, també explica que tots els actes han estat pensats per poder desconnectar després dels mesos de pandèmia.

 

Els actes de la festa major de Sant Esteve d’en Bas començaran divendres amb el pregó i el monòleg de Toni Albà. Dissabte hi haurà activitats online (un curs de cuina i dues xerrades), una passejada de cotxes antics i el concert de Di-Versiones. Diumenge s’acabarà amb la cercavila. Tant el monòleg com el concert es faran a la pista exterior del pavelló. Serà amb aforament limitat de 250 persones, amb control d’accés i amb el públic assegut. Ja s’han exhaurit les entrades per l’actuació de Di-Versiones i pel monòleg de Toni Albà la comissió vendrà les últimes entrades aquest dimecres a la tarda de manera presencial a la terrassa de l’Ajuntament. Tot sigui per no deixar escapar una de les últimes i úniques festes d’aquest estiu a la Garrotxa.

Respon