Sant Esteve i la Vall: la balança del futbol a en Bas

El Club Esportiu Sant Esteve d’en Bas desapareix i el Club de Futbol Vall d’en Bas passarà a gestionar el camp municipal de Sant Esteve. Ja el va utilitzar la temporada passada gràcies a un acord de col·laboració que tenien els dos clubs. La Vall d’en Bas continua creixent i la temporada que ve ja tindrà 16 equips; entre ells, un sènior que s’estrenarà a Quarta Catalana. 


Aquesta temporada passada, el Club Esportiu Sant Esteve d’en Bas no va tenir jugadors i no va competir a cap categoria. El seu camp va quedar lliure i el va utilitzar el Club de Futbol Vall d’en Bas, gràcies a un acord a què van arribar els dos clubs i l’Ajuntament. Ara s’ha confirmat que el Sant Esteve tampoc no té previst fer cap equip en un futur; desapareix del mapa futbolístic garrotxí i el camp municipal de la capital d’en Bas serà definitivament del CF Vall d’en Bas, una entitat nascuda el 2014 als Hostalets i que també utilitza el camp del Joanetes. El seu president és Jordi Busquets.

 

Tot i la seva joventut, el CF Vall d’en Bas ja és el club amb més jugadors de la Vall i temporada rere temporada va creixent; la 2019-2020 ha tingut 14 equips i la 2020-2021 en tindrà 16. La principal novetat és que per primera vegada tindrà un primer equip sènior masculí que competirà a Quarta Catalana. Per a Jordi Busquets, la cirereta del projecte.

 

La temporada que ve, el nou equip sènior del CF Vall d’en Bas de Quarta Catalana disputarà un derbi de la Vall contra el Joanetes CF. Serà la primera vegada que s’enfrontaran els dos equips. El Sant Privat, per la seva banda, també té equip de futbol amateur, però juga una categoria més amunt, a Tercera Catalana.

Respon